Τάκης Παπαγιαννόπουλος

Πτυχιούχος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βέλο Κορινθίας όπου τελείωσα το Γενικό Λύκειο Βέλου. Μετά τις σπουδές μου στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στον χώρο της εκπαίδευσης παραδίδοντας μαθήματα Μαθηματικών σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.

Από το 2014 είμαι ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗ που εδρεύει στο Βέλο Κορινθίας.

Νίκος Γκογκάκης

Πτυχιούχος Φυσικός MSc Πανεπιστημίου Πατρών

Γεννήθηκα  και μεγάλωσα στο  Βέλο  Κορινθίας  όπου  και  αποφοίτησα  από  το  Λύκειο Βέλου. Το 2010 εισάχθηκα, στη σχολή της επιθυμίας μου, στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών όπου  και αποφοίτησα το 2014, όντας στο πέντε τοις εκατό των φοιτητών του έτους μου. Η εντριβή μου με της επιστήμη της Φυσικής συνεχίστηκε καθώς το 2014 εισάχθηκα στο διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ‘Η Φυσική των Υλικών’ όπου και αποφοίτησα το 2016  με βαθμό ‘λίαν καλώς’.

Η  ενασχόλησή μου με τον τομέα της εκπαίδευσης  ξεκίνησε  ήδη από  τα  πρώτα  έτη των σποδών μου και  μετά  την  ολοκλήρωση  τους  δραστηριοποιήθηκα  επαγγελματικά. Από το 2021 είμαι συνιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης ‘ΠΡΟΟΔΟΣ Μαθητική’ που εδρεύει στο Βέλο Κορινθίας.

Nikos Gogakis